Fransa vizesi için gerekli evraklar nelerdir ?

Fransa vizesi için gerekli evraklar nelerdir, fransa vizesi için okul diploması, vize için diploma gereklimi, fransaya gitmek için hangi evraklar gerekli,

Fransa vizesi için hangi evraklar isteniyor, fransaya gitmek için gerekli evraklar fransa vizesi nasıl alınır, tüm bu soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

Fransa’ya gitmek için gereken evraklar ve vize çıkartmak için gerekli evraklar, son dönemde eklenen yeni uygulamarla fransaya vize alabilmek için artık okul diploması gerekiyor.

Eskiden böyle bir şart yoktu ancak artık turistik vize başvurusu yapan vatandaşlardan, Fransa İstanbul boşkonsolosluğu okul diploması istiyor. Fransa’ya gezi yapmak isteyen vatandaşlar bu uygulama karşısında şaşkına döndü, işte fransaya vize başvurusu için gerekli evraklar.

Fransa vizesi için Gereken Evraklar

En az 6 ay geçerli pasaport
Pasaport fotokopileri
2 adet arka fonu beyaz vesikalık önden çekilmiş fotoğraf
otel, uçak rezervasyonları (Size bu konuda yardımcı olabiliriz, Lütfen Danışınız)
Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
Ticari Ziyaretler için Davetiye
Aile ziyaretleri için davetiye son 3 aylık gelir belgeleri (maaş bordosu, kira kontratı veya ev tapusu)
Vukuatlı nüfus kayıt örneği
Ayrıca;
İŞVERENLER
Antetli Kâğıda Dilekçe örneği
İmza Sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
ÇALIŞANLAR
Antetli Kâğıda Dilekçe
İmza Sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
Sigortalı işe giriş bildirgesi
Maaş Bordrosu 3 aylık
EV HANIMLARI
Dilekçe
Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
Evli ise evlenme cüzdanı
ÖĞRENCİLER
Öğrenci Belgesi
Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname

Ortalama işlem süresi 3 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz

Vize için ingilizce ve türkçe dilekçe örneği tıklayın

Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş
Etiketler: , , ,

Yoruma cevap yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*